top of page

Missa inga inlägg! Prenumerera helt kostnadsfritt på vår blogg och få:


1. Nyheter och erbjudanden
2. 50% rabatt på en valfri vara i webbshopen (gäller ej på skor)

3. Ta del av intressanta debatter kring aktuella ämnen i dansvärlden


Välkommen att starta din prenumeration! Det tar bara några sekunder!

Ingen bindningstid, säg upp när du vill

Prenumerera på bloggen!

0 kr

Det allra bästa med att skapa dansveckor!

Att bygga dansveckor och andra stora event tar tid. Massor av tid. Mängder av tid. Oceaner av tid. Jag har lagt så många kvällar, helger och semestrar på att jobba för att eventen ska bli så bra som det möjligtvis går.


Så varför gör man det? Väljer bort en hel massa saker i livet för att ha tid att jobba med dansveckor?


Jo, för att det är så oerhört fint att få bygga något som man vet gör gott. Som människor uppskattar och mår bra av. Och att få ta del av den glädjen som alla sprider tillsammans.


I mitt arbete med dansen har jag träffat några av min allra bästa vänner. Vi har jobbat, dansat, skrattat, pratat, svettats och ibland gråtit en tår tillsammans. Vi har skapat starka vänskapsband och minnen för livet.


Det finns så många fina människor så jag blir alldeles berörd. Alla deltagare som hör av sig och berättar hur glada och nöjda de är. Alla kramar vi får på eventen. All positiv energi ni ger oss som gör att vi fortsätter att orka lägga ner mängder med tid på detta.


Jag har ett så fint minne från Svenska Foxveckan i somras. Det var på dagen och jag höll på att plocka med lite allt möjligt som vi brukar. Deltagarna åt lunch så just det golvet jag var på var alldeles tomt.


Jag gick över golvet och möttes av en äldre dam som fullkomligt strålade. Hon kom fram och sa "jag bara MÅSTE få krama dig, det här är helt fantastiskt, TACK!" Så himla fint och berörande. Och då var vi bara på tredje dagen av veckan.


Så... tack till alla er som följer, peppar, hejjar, stöttar, sprider glädje och är en del av såväl Svenska Foxveckan som Spanska Foxveckan. TACK. Ni är ovärderliga.


Ps. Du har väl träffat Cina och Roland som du ser på bilden? De är två av våra helt fantastiska värdar som tar hand om dig under Spanska Foxveckan. Varma, positiva, omtänksamma och riktigt duktiga dansare!


Kram

Erika
198 visningar

Comments


bottom of page