top of page

Missa inga inlägg! Prenumerera helt kostnadsfritt på vår blogg och få:


1. Nyheter och erbjudanden
2. 50% rabatt på en valfri vara i webbshopen (gäller ej på skor)

3. Ta del av intressanta debatter kring aktuella ämnen i dansvärlden


Välkommen att starta din prenumeration! Det tar bara några sekunder!

Ingen bindningstid, säg upp när du vill

Prenumerera på bloggen!

0 kr

Teknikens under...

Teknik alltså. Man önskar att den liksom bara ska fungera. Men så är det ju inte alltid. Ikväll har jag lagt ett par timmar på att reda i varför vår info-mail plötsligt inte fungerat på två veckor.


Till slut så löste det sig i alla fall, så skönt! Man lär sig hela tiden efter vägen som egenföretagare, haha!


Så nu kan man maila oss igen på: info@happydance.se.

Det börjar bli dags att krypa ner och ladda för en ny dag imorgon. Det kommer bli en hel del roligt. Först gymmet, sen möte kring en ny dansvecka som vi planerar (hemlig än så länge), sen arbete på Linnéuniversitetet, lunch med bästa vännen, mer jobbmöten och sen fortsätta med hemsidor mm.


Och arbetsdagen ska avslutas vid 20.30 med att hålla ett parterapisamtal (www.terapistegen.se). Det är ett nytt par som jag inte träffat innan så det ska bli väldigt fint att prata med dem.


Jag upphör aldrig att imponeras av dessa modiga människor som kämpar med sina relationer. Det bästa som finns är att stötta dem och se när deras relationer utvecklas åt rätt håll. Att se kärleken spira.


På tal om kärlek så kommer jag inte kunna träffa min egen kärlek förrens på fredag. Det blir en väldigt låååång vecka. Så glad att vi snart kommer bo ihop!


Varma hälsningar!

Erika38 visningar

Comments


bottom of page