top of page

Missa inga inlägg! Prenumerera helt kostnadsfritt på vår blogg och få:


1. Nyheter och erbjudanden
2. 50% rabatt på en valfri vara i webbshopen (gäller ej på skor)

3. Ta del av intressanta debatter kring aktuella ämnen i dansvärlden


Välkommen att starta din prenumeration! Det tar bara några sekunder!

Ingen bindningstid, säg upp när du vill

Prenumerera på bloggen!

0 kr

Vilken helg!!

Söndag kväll och jag sitter äntligen ner i soffan efter en otroligt intensiv och härlig helg. Det har varit fullspäckat från början till slut, men varje ögonblick har varit värt det.


Fredagen inleddes med en hel dags arbete följt av ett parterapisamtal på kvällen. Att möta paren och vara en del av deras resa är alltid lika berörande och intressant för mig.


På lördagen bar det av till Lenhovda för att hålla kurs i burlesk. Att se en grupp kvinnor från olika åldrar dansa och utvecklas tillsammans är alltid lika inspirerande!


Det fanns en energi och livslust i rummet som fullkomligt sprudlade, och jag kände mig fylld av glädje, tacksamhet och inspiration när dagen var över.Efter kursen kom jag hem, trött men peppad, och spenderade kvällen med att titta på film och halvsova i soffan tillsammans med Pär. Att kunna koppla av efter en lång dag var precis vad jag behövde.


Idag blev det sovmorgon (skönt!!) och sedan en söndag fylld med kalas och glädje. Inför kalaset städade jag huset med musik på högsta volym och dansade runt, fylld av energi från gårdagens kurs, haha!


Och nu, med bara två veckor kvar tills nästa kurs, känner jag mig redan väldigt entusiastisk inför vad som komma skall. Tillsammans med min bästa vän Cina ska jag hålla i helgkursen Fox Feeling. Det ska bli otroligt roligt att få dela den här upplevelsen med henne och våra fantastiska kursdeltagare.Vi kommer att fokusera på känsla, kontakt och närvaro, och det kommer att bli en del helt nya övningar som vi inte har gjort tidigare. Jag ser verkligen fram emot att se vad som händer med deltagarna och vilka nya insikter och upplevelser vi kommer att få tillsammans. (Det finns några platser kvar om du vill delta, www.happydance.se/helgkurser)


Jag vill avsluta med att önska er alla en riktigt skön söndagskväll och en bra start på veckan imorgon. Kom ihåg att ni är helt fantastiska!


P.S. Här är en av mina bästa pepplåtar som jag har dansat runt till idag: https://open.spotify.com/track/6WjmPTZKeDylStKmGHLcqQ?si=mvYS96aaT_G06bCtdBjxew24 visningar

Comments


bottom of page